Over

Hét vakantie huisje in de Ardèche

Les Deux Eaux

Onze gezellige vakantiewoning,Les Deux Eaux , is gelegen op ruim 4 ha. grond. Het is gesitueerd op ca . 1,5 km van het plaatsje Vals-les-Bains. Langs het vakantiehuis, door de schitterende vallei, loopt het riviertje de Besorgues. Het huis beschikt over verschillende grote terrassen, zowel in de zon als in de schaduw.

Het huis is met de auto te bereiken.

Het snelstromende riviertje dat over het terrein loopt is onbeschrijfelijk mooi, zowel geschikt om te vissen (forel) als om in te baden. Het water is helder maar koud. Er zijn verschillende kleine strandjes en watervallen, mooie bomen en veel bijzondere planten en dieren. Voor mensen die van ruimte en natuur houden is dit een uniek plekje.

Het huis bestaat uit een goed ingerichte keuken, eetkamer en woonkamer met houtkachel, badkamer, bijkeuken met wasmachine en 3 tweepersoons slaapkamers. 2 x toilet. Alles op de begane grond. Er wordt elektrisch gekookt (keramische plaat). Er is een kinderbedje en een kinderstoel. Er zijn voldoende boeken, puzzels, spelletjes en films op DVD in huis. Wij adviseren om zelf je laptop of iPad mee te nemen. WiFi is aanwezig.

Vals-Les-Bains

Vals les Bains is een leuke plaats met een casino, veel kleine winkeltjes, restaurantjes, terrasjes, een schitterend park en een heel mooi zwembad (een 50 meter bad en baden geschikt voor kinderen, met glijbaan) een speeltuin en een mini golfbaan. Er is een boomklimpark, canyoning onder begeleiding is mogelijk.

Vals les Bains is een Kuuroord. Op zondagochtend is er een weekmarkt in het dorp. Ook voor kinderen is genoeg te beleven in de omgeving. Op de website van de Office du Tourisme van Vals les Bains vind je legio aan activiteiten die in de omgeving mogelijk zijn.

Aubenas

Op zaterdagochtend is er een grote weekmarkt in Aubenas. De omgeving leent zich goed voor allerlei uitstapjes en wandelingen. Bij het stadhuis, Hotel de Ville, centraal in het dorp, starten veel wandelingen. Achter het stadhuis bevindt zich de VVV, Office de Tourisme.

Dagelijks zijn er markten (en brocantes) in verschillende plaatsjes in de omgeving.